vineri, 13 ianuarie 2012

C&A

Ai avut dreptate . Timpul nu vindeca ranile, doar le face mai adanci . Ai avut dreptate . Este suficient ca doi oameni sa se iubeasca, si relatia va merge .
Intr-o relatie exista N sanse ce pot fi acordate, daca cei doi de iubesc .Eu am avut ocazia sa acord o sanse relatiei noastre, dar am ruinat-o din egoism si prostie . Am fost inconstienta crezand ca voi pitea trai cu adevarat fara tine . Imi pare nespus de rau ca ai suferit din cauza mea . Nu am fost in stare sa realizez ca singura persoana care m-a iubit si o iubesc cu adevarat sta la cateva statii departare de mine, si am izgonit-o ca o proasta /
Imi este dor de tine in fiecare clipa, si ma simt singura intr-o lume in care nimeni nu m-a privit, nu m-a iubit, si nu m-a apreciat asa cum ai facut-o tu . Nu ma suna nimeni de dimineata sa ma intrebe cand ne intalnim, la pranz doar sa-i spun ca ii e dor de mine si seara ca sa-mi ureze noapte buna si sa imi spuna ca ma iubeste.
Intr-adevar, nici parintii, nici prietenii, nici cunostintele nu au reusit sa-ti tina locul macar o secunda . Nu m-au facut decat sa-mi dau seama cat de inferiori iti sunt, si sa realizez ca fara tine practic nu exist, sunt doar o fiinta in carne si oase, care nu poate avea o gama de sentimente mai presus de durere, dor si regrete . M-am mintit singura crezand ca-mi va fi bine fara tine . Iar acum platesc pretul prostiei mele cu varf si indesat .
Nu iti cer sa ma ierti . Nici eu nu as face-o / Iti cer sa citesti ce am scris. sis a nu inchizi fereastra pana nu termin , deoarece nenorocitul asta de blog este mijlocul prin care iti transmit ceea ce ar fi trebuit sa iti spun la momentul oportun .
Ceea ce ma doare si ma macina cel mai rau este ca stiu ca ai suferit foarte mult din cauza mea, iar acum, ca am realizat ce fel de persoana sunt, imi dau seama ca nu merit ca vreunei persoane sa-i pese vreun pic de mine . Cand mi-ai spus ca nu mai putem continua si m-ai sarutat pt ultima oara, inima mea a fost facuta mii de bucatele. Cred ca atunci am inceput sa realizez ce greseli facusem . Dar am fost prea egoista si prea orgolioasa ca sa ma intorc dupa tine, si sa iti spun cat de rau imi pare, cat de mult regret tot ceea ce am facut si ca nu imi odresc nicio clipa sa pleci de langa mine, ce vreau sa ma tii de mana pana la infinit .
In metrou, am simtit cum cea mai frumoasa parte din mine se indeparteaza din viata mea, pentru totdeauna .
Noptile nu prea dorm . De obicei nu mi te pot scoate din cap . Ies pe balcon si ma uit in gol in directia casei tale minute in sir . Uneori te vad on pe mess sau pe facebook si ma intreb ce faci .
Realizez ca pentru mine tu ai fost ceva indispensabil, care ma facea sa ma simt fericita, iubita si in stare de orice pentru tine . Pacat ca nu am putut sa-ti arat aceste lucruri, te rog din inima sa ma ieri, deoarece rareori ti-am arata ce insemni cu adevarat pentru mine .
Uneori vad poze cu tine postate de altii . Pari fericit . Ma intreb cum o duci si ce mai faci . Am sute de masje salvate la ciorne pe care nu am avut curajul necesar sa ti le trimit . Uneori stau si ma uit la numarul tau de telefon si incerc apas tasta apelare fara sa apas pe butonul de inchidere imediat . Mi-e frica sa vorbesc cu tine, legat de orice .
Asta sunt . O lasa . Un nimic . Sunt un nimic fara tine . Nimic nu are viata . Nimic nu are culoare . Nu mai stiu sa zambesc, nu mai stiu sa ma bucur . M-am instrainat si m-am indepartat de tot ce inseamna fericire, veselie si bucurie de cand te-am pierdut .
M-am apucat de alergat chiar . Este singurul mod in care incerc sa-mi impun sa nu ma gandesc la tine, in care incerc sa te uit si sa imi imaginez viata fara tine .
Ma simt foarte singura . Uneori am cosmaruri si ma trezesc cu lacrimi in ochi . Te visez tot timpul la fel, incercand sa ajung la tine, dar oricat as merge, te aflii la aceeasi distanta de mine, si ma privesti dispretuitor .
Este ora 18:30 . Nu am dormit de aproximativ 30 de ore . Ochii ma ustura, si se inchid, iar capul imi explodeaza. Te vreau inapoi, te rog .